Onze mensen

Home » Over ons » Onze mensen

ONZE MENSEN

Graag stellen we ons aan u voor;

Parissa

Tandartsassistent

Sofie

Preventie-asisstent

Riham

Preventie-assistent

vacature

Wij zoeken nog een collega (preventie) assistente.
Iets voor jou?

mondhygiënist haarlem fabienne

Fabienne Calandt

Mondhygienist

Fabienne heeft haar mondzorgkundeopleiding afgerond in 2017. Kinderen, jongvolwassenen, maar ook ouderen met parodontale problemen worden door haar prettig en doeltreffend naar een gezondere mond gecoacht.


mondhygiënist haarlem Raedar

Readar dzaei

Mondhygienist, tandarts i.o.

Readar heeft zijn HBO opleiding mondzorgkunde afgerond in 2017. Naast zijn werkzaamheden als mondzorgkundige heeft hij bij verschillende gelegenheden in het kader van vrijwilligheidwerk zorg verleend aaan ouderen en achterstandsgroepen. Sinds 2022 studeert hij tandheelkunde.

tandarts haarlem bart alders

Bart Alders

Tandarts

BIG 39049277902

Bart heeft zijn tandartsopleiding afgerond in 1999 te Amsterdam. Bart is werkzaam als tandarts algemeen-prakticus en probeert zijn vak zoveel mogelijk in de breedte uit te oefenen. Daarbij heeft hij speciale affiniteit met de deelgebieden parodontologie, functie en esthetiek ontwikkeld.
tandarts haarlem Teresa

teresa abadia gamez

Tandarts

BIG 79923239602

Teresa komt oorspronkelijk uit Madrid (Spanje). Daar is zij in 2010 afgestudeerd. Het tandarts worden was een duidelijke keuze voor haar, want zij komt uit een familie van zorgverleners en houdt van werken met haar handen. Na vijf jaar in haar thuisland gewerkt te hebben als kindertandarts en tandarts voor orthodontie besloot ze om naar Nederland te gaan.
Inmiddels werkt zij al een aantal jaar in Nederland. Sinds medio 2023 is zij werkzaam in onze praktijk.