Cosmetische tandheelkunde

Home » Wat doen wij » Cosmetische tandheelkunde

cosmetische tandheelkunde

Cosmetische tandheelkunde, ook wel esthetische tandheelkunde genoemd, omvat het deelgebied in de tandheelkunde wat zich richt op verfraaiing van het aanzicht van het gebit.

Het gebit heeft een enorme invloed heeft op iemands uitstraling. Als iemand niet tevreden is over zijn/haar gebit kan dit behoorlijk in de weg zitten en het zelfvertrouwen schaden. Omgekeerd kan een goed verzorgd, stralend fris gebit iemands uitstraling en zelfvertrouwen enorm ten goede komen.

Een stralend wit gebit. Wie wil dat niet?

Veel mensen denken bij cosmetische behandelingen aan pijnlijke en langdurige ingrepen. Toch is dat vaak niet nodig. Want vandaag de dag is er veel mogelijk om pijnloos een stralend wit gebit te realiseren en relatief kleine ingrepen maken soms al veel verschil!

Duurzaam cosmetisch resultaat bij goede functie van het gebit

Wij hebben kennis van methoden om fraaie resultaten te bereiken zonder daarbij de functie of duurzaamheid van het gebit te schaden.
Soms is het omgekeerd en moet eerst de functie van het gebit hersteld worden voordat een esthetisch resultaat bereikt kan worden.
Want duurzame esthetiek en goede functie van het gebit gaan hand in hand.

Met onze ervaring kunnen wij ook U kunnen helpen!

Al sinds zijn afstuderen in 1999 heeft Tandarts Alders veel affiniteit met cosmetische tandheelkunde, een deelgebied van de tandheelkunde wat destijds nog in de kinderschoenen stond.
Daardoor hebben wij inmiddels zeer veel ervaring opgedaan en talloze mensen blij gemaakt met een prachtige lach.
U kunt vertrouwen op onze expertise en die van de tandtechnici waar wij mee samenwerken. Wij gebruiken uitsluitend moderne materialen en bewezen succesvolle techieken.

Een gezond, goed functionerend gebit met prachtig witte tanden

U kunt bij Alders Mondzorg terecht voor alle cosmetische gebitsrenovaties. Voor het bleken van uw tanden, corrigeren van scheve tanden, beschadigde tanden en korte tanden, maar ook voor het plaatsen of vernieuwen van kronen en bruggen in dezelfde kleur als uw gebit.
In de loop der jaren hebben wij veel beeldmateriaal verzameld van door ons uitgevoerde behandelingen.

Kijk in ons portfolio om daarvan voorbeelden te zien. Alle afbeeldingen tonen werk wat door ons zelf is uitgevoerd.

Benieuwd naar uw behandelplan?

Als u wilt weten wat wij in uw situatie voor u kunnen doen, kom in actie en neem contact met ons op! Maak hier uw wensen kenbaar en ontvang direct advies over het voor u beste behandelplan.