Home » Werken bij Alders Mondzorg » Vacature tandartsassistent Haarlem

VACATURE:
TANDARTSASSISTENT,
3-5 DAGEN


VOOR DEZE VACATURE GELDT VOOR KANDIDATEN MET EEN AFGERONDE MBO OPLEIDING TOT TANDARTSASSISTENTE EN/OF 2 JAAR RELEVANTE WERKERVARING EEN TEKENBONUS VAN 750 EURO!
INFORMEER NAAR DE VOORWAARDEN.

DE FUNCTIE

In de eerste plaats ben je binnen de functie tandartsassistent verantwoordelijk voor de ontvangst van cliënten, de organisatorische ondersteuning van de praktijk en het assisteren van de tandarts aan de stoel.

De ondersteunende werkzaamheden bestaan onder andere uit het verzorgen van in- en uitgaande correspondentie, agenda- en voorraadbeheer. Receptietaken deel je met je collega’s.

Als je hiervoor opgeleid bent dan mag delen van een behandeling zelfstandig uitvoeren of voorbereiden door kleurenfoto’s, röntgenfoto’s of gebitsafdrukken te maken, anesthesie te geven of cofferdam aan te brengen. Ook maken wij bleeklepels in huis. Als je dit nog niet kunt helpen we je graag dit te leren.

In de functie preventieassistent draai je daarnaast een paar dagdelen per week zelfstandig een eigen preventieprogramma.

DE FUNCTIE EISEN

  • je hebt een representatieve uitstraling,
  • je beschikt over goede communicatieve, sociale en empathische vaardigheden
  • je hebt een dienstverlenende opgewekte instelling
  • en meest belangrijk; je vind het leuk om nieuwe dingen te leren

Voor de functie preventieassistent heb je een relevante opleiding afgerond en ben je in staat zelfstandig een preventieprogramma te draaien.

Heb je de preventie-opleiding nog niet gevolgd terwijl je dit zou wel zou willen, dan kijken we graag of we je daar bij kunnen helpen.

INTERESSE? LAAT ONS JOU BELLEN