Home » Onze mensen

Leuk je te ontmoeten. We stellen ons graag even voor. Onder ziet u de mensen die u bij ons op de werkvloer kunt tegenkomen.


Parissa

Tandartsassistent


Sofie

Tandartsassistent


RIHAM

Preventieassistentvacature

Wij zoeken nog een collega (preventie) assistente.
Iets voor jou?


fabiènne calandt

Fabiènne heeft haar HBO opleiding mondzorgkunde afgerond in 2017.
Kinderen, jongvolwassenen, maar ook ouderen met parodontale problemen worden door haar prettig en doeltreffend naar een gezondere mond gecoacht.


nella walicka

Nella heeft haar HBO opleiding mondzorgkunde afgerond in 2012.
Nella is breed geinteresseerd, heeft kennis buiten haar directe competentiegebied en is goed in het houden van overzicht.
Daarnaast kletst ze graag. Gelukkig meestal inhoudelijk relevant.

bart alders tandarts haarlem


bart alders

Bart heeft zijn tandartsopleiding afgerond in 1999. In zijn werkzame jaren als algemeen practicus heeft hij zich doorontwikkeld in de deelgebieden parodontologie, functie en esthetiek.

Bart is vader van twee zonen.
Lid van de KNMT, DAED, NWVT en NVTS en ingeschreven bij het KRT sinds oprichting van het keurmerk.

Teresa Abadia Gamez tandarts Haarlem


Teresa Abadia Gámez

Teresa komt oorspronkelijk uit Madrid, Spanje. Daar is zij in 2010 afgestudeerd. Het tandarts worden was een duidelijke keuze voor haar, want zij komt uit een familie van zorgverleners en houdt van werken met haar handen. Na vijf jaar gewerkt te hebben als kindertandarts en tandarts voor orthodontie besloot ze om naar Nederland te gaan.

“Ik ben erachter gekomen dat ik ook een speciaal gevoel heb voor restauratieve en esthetische tandheelkunde en dat doe ik nu ook met veel plezier. Eigenlijk vind ik bijna alle kanten van de tandheelkunde leuk, zolang mijn patiënten blij zijn en wij samen aan leuke oplossingen komen..”